Over ons

Rekkenshop - een webshop van GHALA

Specialisten in inrichting

Wij geloven dat je beter veel kunt weten van één onderwerp dan een klein beetje van van alles en nog wat. Daarom ontwikkelt GHALA stap voor stap gespecialiseerde webshops voor bedrijfsinrichting. Niet alleen het gemak van een webshop, maar ook de zekerheid dat eventuele vragen beantwoord worden door mensen met kennis van zaken.

Rekkenshop is specialist in het leveren van alle mogelijke opbergsystemen voor de B2B markt.Tot onze tevreden klantenkring behoren diverse overheden en scholen, archiefinstellingen, musea en industriële ondernemingen.

Neem contact met ons op voor een specifieke referentie bij u in de buurt.

In deze webshop vindt u slechts de populairste producten uit ons assortiment dat in totaal enkele duizenden verschillende archiefrekken en uitvoeringen betreft.Indien u niet vindt wat u zoekt, schroom dan niet even met ons te bellen, of laat ons contact met u opnemen.

GHALA bedrijfsinrichting

Rekkenshop is, net zoals een aantal andere webwinkels, onderdeel van GHALA bedrijfsinrichting. Ieder pand, iedere organisatie en iedere branche heeft zijn eigen eisen en wensen omtrent de inrichting van specifieke ruimtes. GHALA heeft de kennis van die ruimtes, van de eisen, en luistert naar uw wensen. Daarnaast beschikken we over een showroom van bijna 1000 vierkante meter waar we een groot deel van wat we kunnen leveren ook aan u kunnen laten zien.

Bereikbaarheid Rekkenshop

Wij zijn bereikbaar via:

Rekkenshop.nl

Boogschutterstraat 40
7324 BA  Apeldoorn

Telefoon: 055-3689577
E-mail : info@rekkenshop.nl

Kamer van Koophandel nummer:  08014670
BTW-nummer : 001.817.450.B01
Bankrekening : 47.18.66.237