A0 en A1 Ladekasten

10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
10 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren

Tekening Ladekasten formaat A1 en A0

De grote ladekasten van Ghala zijn van metaal en leverbaar in vele uitvoeringen. De tekeningladekasten zijn leverbaar in twee formaten: Als universele tekeningladekast in het maximale formaat A1 of als tekeningkast in het formaat A0. De tekeningladekasten zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes en iedere hoogte is naar keuze uit te voeren met 3, 5, 8 of 10 laden boven elkaar.

De tekeningladekasten zijn uitgerust met telescoopgeleidingen. Hierdoor heeft u nooit meer last van slepende kunststof wieltjes en zal slijpsel in de kast tot het verleden behoren. De tekeninglade kasten zijn daarom uitstekend toe te passen binnen archiefruimtes en archiefbewaarplaatsen. Om deze reden kunnen we zeggen dat de ladekasten van Ghala kwalitatief hoogstaande producten zijn. Tot in lengte van jaren kunt u deze tekeningkasten blijven gebruiken. De garantie op de telescoopgeleidingen van deze tekeningladekasten is zelfs 10 jaar!!!

De laden van de A1 tekeningladekasten zijn 100% uittrekbaar, Hierdoor zijn de ladekasten uitstekend geschikt om ook andere objecten dan alleen maar tekeningen op te slaan. Denk hierbij aan verzamelingen of aan winkels om bijvoorbeeld een brillencollectie te tonen. Door de uittrekbaarheid van 100 % zal uw collectie tot achterin de kast altijd toegankelijk blijven en kunt u uw verzameling of collectie aan derden tonen.

In het geval van de tekeningladekasten van het formaat A0 zijn de laden van de A0 tekeningkasten voor 4/5 deel uittrekbaar. Hiervoor is het niet van belang om tot achterin de lade te komen. Immers u zult de tekening altijd vanaf de voorzijde tot het midden uit de tekeninglade halen. Door de trillingvrije loop van de telescoopgeleidingen blijven uw tekeningen en affiches keurig in de la liggen. Beschadigingen worden voorkomen. De maximale belasting van 1 lade van onze tekeningenkasten is 40 kg.

Alle lades van de tekeningladekasten zijn voorzien van een zogenaamde terugduwstang. Alvorens u de tekening in de ladekast gaat opbergen zet u deze stang omhoog en vervolgens legt u de tekening in de ladekast. Hierna plaats u de stang weer terug op de tekening. Het papier kan hierdoor niet meer opkrullen, waardoor u bij het openen van de lades van de tekeningladekast de tekeningen nooit kunt beschadigen.

Tot slot zijn beide kasten leverbaar in vele kleuren. Hierdoor passen de tekeningladekasten binnen ieder interieur of depot. Daarnaast zijn er diverse opties verkrijgbaar. Denk hierbij aan onderstellen voor de ladekasten en aan vakverdelers. Met de vakverdelers kunt u de lades van de ladekasten naar wens, zowel in de breedte als in de diepte indelen in vakken van verschillende formaten.