Houten rekken

Weergave 1 tot 15 van 32 totaal
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 tot 15 van 32 totaal
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Houten stellingsystemen

Ghala.nl brengt als distributeur in de BeNeLux een Scandinavisch vurenhouten houten stelling op de markt. Deze houten rekken kenmerken zich door eenvoudig raffinement, een scherpe prijsstelling en een degelijke kwaliteit.

De sterke basisversie van het systeem is bijvoorbeeld uitermate geschikt als magazijnstelling, voor het opbergen van archieven in houten archiefrekken of voor andere materiaalopslag.

Naast de professionele toepassing binnen archieven en magazijnen zijn de houten stellingen in te passen in vrijwel elke studeerkamer of werkhoek in uw huis. Optioneel blank gelakt of in kleur. Ook in de woonkamer komt het systeem goed tot zijn recht. De houten stellingen van Ghala.nl onderscheiden zich van andere systemen door de zeer gunstige prijs en de zeer eenvoudige montagewijze. Op deze website kunt u uw eigen stelling samenstellen.

Waarom houten rekken?

Houten rekken zijn in onze standaard vurenhouten uitvoering (Serie H100) wat goedkoper dan de metalen stellingen en daarom aantrekkelijk als er een klein magazijntje moet worden gebouwd. De uitvoering is eenvoudiger, en de montage is nog simpeler dan de stalen stellingen.

De houten rekken die wij aanbieden zijn duurzaam geproduceerd uit Scandinavisch vurenhout en verwerkt door een in Nederland gevestigde producent.

Dat geeft zekerheid over de herkomst en de kwaliteit.

Mogelijkheden met houten stellingen

De houten rekken uit de serie H100 zijn verkrijgbaar in 2 hoogtematen van 2.090 mm. en 2.390 mm. en 4 verschillende dieptematen t.w.: 300 mm., 400 mm., 500 mm. en 600 mm.

In combinatie met rekdelen van 1000 mm. of 1200 mm. breed geeft dit veel mogelijkheden om je opslagruimte eenvoudig in te delen op de manier die het beste bij je past.

De legborden zijn van massief vurenhout, 18 mm dik en in hoogte verstelbaar om de 7,5 cm. De maximale draagkracht per legbord is 70 kg. Kruisschoren zorgen voor stevigheid in het systeem, elke 2 strekkende meters heeft u 1 kruisschoor nodig.

 

LEGBORDEN EN BEUGELS

De legborden worden met beugels in de staanders geplaatst. Voor elk legbord heeft u 4 beugels nodig. Bij gekoppelde uitvoeringen volstaan aan de zijde van de gekoppelde houten stelling 2 beugels per legbord.

 

De houten rekken wordt alleen in ongelakte uitvoering geleverd en is daarom in elke kleur te beitsen.

Wil je meer weten over het indelen van een opslagruimte? Lees dan ons blog met praktische tips en trucs.

Begin en aanbouwrekLegbordBeugel legborddrager